Laden....Even geduld A.U.B.

Kozijnen in alle kleuren en maten

Aluminium of kunststof kozijnen? En welke kleur?

De kozijnen worden afgestemd op uw type woning en smaak. Het kunststof profiel, de kleur, de grepen en eventueel sierlijst worden bij Leon Peters op maat gemaakt. Hieronder lees je welke stappen je doorloopt bij het samenstellen van jouw kozijnen op maat.

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2015/04/IMG_1365.jpg

Aluminium Kozijnen

Waarom Aluminium Kozijnen?


Aluminium Kozijnen bieden u als klant vele voordelen. Aluminium is een veelzijdig materiaal. Het metaal is zeer sterk en tegelijk heel licht. Zo zijn grote, smalle, kozijnconstructies mogelijk, met daarin veel ruimte voor glas. Deze lichtdoorlatende constructies zijn geschikt voor grote ramen of winkeletalages. Ook is het kozijn door zijn hoge sterkte uitermate inbraak veilig.

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2015/05/erker.jpg

Kunststof Kozijnen

Waarom Kunststof Kozijnen?


Houten kozijnen vervangen door kunststof is een duurzame investering. Kunststof kozijnen hoeven namelijk nooit geschilderd te worden en gaan tientallen jaren mee. Onze kozijnen besparen u bovendien energiekosten en zijn inbraakwerend. Kunststof kozijnen van Leon Peters blijven zo een leven lang voordelig, zowel bij nieuwbouw als het vervangen van kozijnen.


Vorm & Kleur

Op maat gemaakt


Uw woning draagt uw stempel. U bepaalt welke kleuren worden gebruikt en welke sfeer wordt gecreeerd. Uw stijl en individualiteit voeren de boventoon. Een kleur kan hierbij allesbepalend zijn en het geheel perfectioneren.

Leon Peters Kozijnen beschikt over een ruime kleurencollectie.
Een uitgebreid kleurenpalet van zorgvuldig geselecteerde kleuren met een universeel karakter. Eenvoudig te combineren en tijdloos! Met eenvoudig onderhoud behouden Peters Kozijnen hun kleur! 

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/kleurenpalet-Profel.gif

Waarom Leon Peters Kozijnen

Enkele voordelen van Leon Peters Kozijnen!


Persoonlijk Contact

Wij zijn er voor u als u ons nodig heeft! Neem contact op voor een offerte of renovatie of wat uw vraag ook mag wezen omtrent uw project of huis.

Professioneel en verantwoordelijk

U kunt altijd rekenen op Leon Peters Kozijnen. Ons team helpt u om van uw huis uw droomhuis te maken!

Betrouwbaar

Wij leveren op tijd en secuur werk volgens afspraak!

Over ons

logo_leonpeterskozijnen

Met kunststof producten van Leon peters geniet u zorgeloos van comfort en topkwaliteit. Er zijn diverse mogelijkheden in stijlen en kleuren. Voor elke woning een kozijn dat bij u past.