Laden....Even geduld A.U.B.

Kunststof Profielen

Bekijk enkele mogelijkheden die Leon Peters Kozijnen u te bieden heeft op het gebied van kunststof profielen.

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/doorsnede-K-vision-Trend.jpg

TREND

Leon Peters Trend kunststof kozijnen worden door de “kenners” niet onderscheiden van houten kozijnen. Ze geven dezelfde warmte en uitstraling.

De ontwikkeling van dit profiel met dieptewerking heeft een revolutie in de kunststof kozijnenindustrie teweeg gebracht. Tegenwoordig is ook de rechte hoekverbinding niet meer weg te denken.

Trend kozijnen zijn brandwerend uit te voeren in 30 en 60 minuten. De kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Daarbij is het ook nog eens mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen.

 

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/doorsnede-K-vision-Cube.jpg

CUBE

De Leon Peters Cube kozijn is robuust door zijn hoekige vorm en rechte dagkant. U kunt kiezen voor een rechte of een schuin aflopende onderdorpel.

Cube kozijnen zijn brandwerend uit te voeren in 30 en 60 minuten (EW/EI klassering). Dankzij de lange levensduur kan er jarenlang bespaard worden op onderhoudskosten.

De kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Er zit standaard gerecycled materiaal verwerkt in de profielen voor nieuwe K-vision kozijnen. Het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met Cube kozijnen .

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/doorsnede-Classic.jpg

CLASSIC

Met Leon Peters Classic kozijnen is het mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen.

Tegenwoordig worden Classic kozijnen vaak toegepast in moderne grijstinten en ze zijn ze poplulair vanwege de strakke, aluminiumlook. Deze serie is uniek t.o.v. de andere kozijnen vanwege het “vlakkere” uiterlijk.

Classic kozijnen zijn brandwerend uit te voeren in 30 en 60 minuten. De kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Dankzij de lange levensduur kan er jarenlang bespaard worden op onderhoudskosten.

Meer informatie nodig?

Over ons

logo_leonpeterskozijnen

Met kunststof producten van Leon peters geniet u zorgeloos van comfort en topkwaliteit. Er zijn diverse mogelijkheden in stijlen en kleuren. Voor elke woning een kozijn dat bij u past.