Laden....Even geduld A.U.B.

Aluminium Profielen

Door de vormvrijheid, sterkte en isolerende potentie is echt alles mogelijk. Stijlvol en tijdloos design, zowel in klassieke, strakke, retro of hedendaagse uitvoering. Daarnaast is er een ruim assortiment kleuren beschikbaar voor aluminium ramen en deuren. Dit in zowel glanzend, mat als metallic afwerking. Door deze diversiteit zijn aluminium kozijnen en deuren geschikt voor alle type gebouwen: zowel projectgebonden bouw en bedrijfsgebouwen als privéwoningen. Complete warmte- en geluidsisolatie. Aluminium kozijnen en deuren dragen bij aan duurzaamheid van uw project of woning. Ze zijn nagenoeg onverslijtbaar, kleurvast, krasvrij en inbraakveilig. Thermische onderbrekingen zorgen voor een complete warmte- en geluidsisolatie. Niet onbelangrijk is dat aluminium ramen zich perfect lenen voor grote raamoppervlakten dankzij de lichte, maar uiterst sterke profielen. Tot slot zijn aluminium ramen en deuren zeer eenvoudig te onderhouden.

Raamdeur Kozijnen

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/Triton-vlak-profiel.jpg

TRITON

Triton is een 3-kamer aluminium raam- en deursysteem. Vanuit deze serie kunt u ook kiezen voor een hoog isolerende (HI) en/of brandwerende (FP) uitvoering. De eisen aan isolatiewaarden voor buitenkozijnen zijn sinds 1 maart 2013 in het Bouwbesluit aangescherpt naar 1,65 W/m²K. Blyweert Triton HI is hoog isolerend. Alle drie de varianten zijn uit te voeren in weerstandklasse 2 van inbraakwerendheid. Iedere raam- en deurtoepassing heeft dezelfde inbouwdiepte, ongeacht de technische specificatie Triton, Triton HI en/of Triton FP.
https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/Blyweert-Themis-HI-profiel.png

THEMIS

Blyweert Themis HI combineert het slanke uiterlijk van stalen kozijnen met de kwaliteit en energiebesparing van aluminium ramen en deuren. Het Blyweert Themis raam- en deursysteem vormt de perfecte vervanging van stalen kozijnen in oude fabriekspanden, scholen en herenhuizen. Originele stalen kozijnen voldoen niet aan de nieuwste isolatie-eisen. De Blyweert Themis serie voldoet hier wel aan, dankzij de hoog isolerende waarde van de profielen en de mogelijkheid van triple beglazing.

Schuifdeursystemen

Aluminium schuifdeuren vallen op in elk project. Net als aluminium kozijnen en deuren zijn ze licht van gewicht, maar bijzonder sterk, kleurvast, inbraakveilig en recyclebaar. De keuze voor aluminium schuifdeuren is vaak omwille van het mooie design. De deuren van AluK Aluminium B.V. variëren in diverse stijlen en kleuren, afhankelijk van de gewenste look. Daarnaast is vooral de slankheid een reden om voor aluminium schuifdeuren te kiezen. Aluminium schuifdeuren zijn van stevige stabiliteit en hebben een hoge isolatiewaarde. Deze eigenschappen maken ze bijzonder geliefd voor zowel privéwoningen als bedrijfsgebouwen.

https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/Blyweert-Kolos-profiel.jpg

KOLOS HI

Blyweert Kolos HI is een hoogisolerend schuifdeursysteem met de gepatenteerde Spidertechnnology® van Leon Peters Kozijnen. Dit schuifdeursysteem kenmerkt zich door een haast ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort, sterkte en vormvastheid.

Vouwdeursystemen

Een aluminium vouwwandsysteem geeft een optimaal uitzicht en een maximale opening van uw gevel.

HARMONIA

Dit vouwdeursysteem maakt meer contact mogelijk tussen binnenruimtes van een woning en de naaste omgeving, zoals een terras, tuin, zwembad of spa. Blyweert Harmonia is een vouwdeursysteem waarbij alle vleugelelementen zowel volledig links als volledig rechts zijdelings in accordeonvorm kunnen worden weggeschoven. Hierdoor ontstaat een volledig vrije raamopening die een panoramisch uitzicht biedt op de omgeving.
https://www.leonpeterskozijnen.nl/wp-content/uploads/2016/02/Blyweert-Harmonia-profiel.jpg

Meer informatie nodig?

Over ons

logo_leonpeterskozijnen

Met kunststof producten van Leon peters geniet u zorgeloos van comfort en topkwaliteit. Er zijn diverse mogelijkheden in stijlen en kleuren. Voor elke woning een kozijn dat bij u past.